Pjevač s Katarinom ovih dana obavlja sve neophodne preglede na jednoj privatnoj klinici da bi se uvjerili da se plod razvija kako treba, a radosne vijesti prvo su podijelili samo s najbližima kod kuće.

Naime, bliski Darkovi prijatelji kažu da su za trudnoću saznali slučajno, kao i da bi folker volio da dobije još jednog sina, što je i on potvrdio.

"Darko i Katarina su na pregledu slučajno saznali da je ona u drugom stanju jer se posle treninga u teretani već nedelju dana žalila na mučnine. Otišli su preventivno kad se javio nagon za povraćanjem. Na kraju se ispostavilo da je u drugom stanju oko mesec dana. Tad im je bilo jasno što više ne može da trenira kao ranije, a ide i do pet puta nedeljno na treninge. Kaću i Darka trenira isti trener, tako da sad pravi trening po kom će moći da održava liniju, ali bez forsiranja", kaže nam izvor blizak pjevaču.

Ovim povodom i Lazić je prokomentarisao šta se dešava sa trudnoćom, ali da zasad ne želi da govori previše, jer Katarina ne bi da bude u žiži javnosti.

"Kaća nije tip devojke kojoj prija popularnost. Ona nije iz tog sveta, poznajemo se više od 10 godina i ima svoj posao. Ne zanimaju je slava i napisi u novinama. Ne mogu da pričam previše na temu trudnoće, ali mogu da kažem da bih voleo da dobijem još jednog kuronju, kad-tad. Sad se ne odvajamo, planiramo da otputujemo uskoro na planinu na mini-odmor, a do tada smo u Novom Sadu, u novom stanu, koji renoviramo. Kad majstori rade po ceo dan, skoknemo do Brestača kod mojih ili do njenih i to je to", kaže Darko i dodaje:

"Ja jesam bio ženskaroš, bio sam i za moje u kući najgori na svetu, ali sam se promenio. Sad sam u tridesetim, vreme je za porodicu, pa se nadam da će uskoro i svadba", rekao je Darko za Republiku.