Drugi susret na programu je sutra od 19 časova. 

Prvi set domaći su dobili nakon 23 minuta igre. Igrači Borca stegnuto su ušli u meč, pa su odbojkaši Vikinga relativno brzo i lako napravili razliku od tri poena, koju su održavali. 

“Crveno-plavi” su došli na 16:17, međutim domaći su ponovo iskoristili sve greške Borčevih igrača i dobili prvi period igre.

Drugi set protekao je u potpunosti u znaku domaćih. Od samog početka su bili bolji i nijednog momenta izabranici Miše Marjanovića nisu imali priliku da ugroze Viking. 

Lars Kristijan Ekeland na servis liniji bio je nezaustavljiv i nakon njegovih “bombi” napravljena je odlučujuća razlika. Zanimljivo, prvi blok na meču “Crveno-plavi” zabilježili su sredinom ovog perioda igre.

Treći set bio je repriza prethodna dva. Domaćini su bili bolji u svim segmentima igre i zasluženo došli do maksimalne pobjede.

Uprkos porazu ima i jedna pozitivna stvar. Trener Borca Mišo Marjanović dao je šansu svim igračima da osjete “barut” evropske utakmice, prenosi "Glas Srpske". 

Moraće igrači Borca sutra puno bolje odigrati. Sad su bar upoznali protivnika. 

Da bi došli u poziciju da prođu dalje, “crveno-plavi” prema propozicijama CEV-a sutra moraju slaviti sa 3:0 ili 3:1 kako bi izborili pravo na “zlatni” set koji bi odlučivao o putniku u narednu rundu.