Glumac, Miraj Grbić, širem auditorijumu poznat kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan" se oglasio iz Los Anđelesa povodom ovog nemilog slučaja.

"Čim pitate ko ovo osjeća, možete se odmaći od te osobe koja je povrijeđena, koju boli, koja nema nade, koja je slomljena, koja je izmučena od bilo koga. Kada se odmaknete vidjećete da vi zapravo niste ta osoba. Vi samo imate to iskustvo, vi ste puno više od toga, vi ste cijeli svemir. Vi ste sve što postoji. Vi samo imate iskustvo ljudsko.

Pjevač, Vlado Georgiev se oglasio na svom Twitter nalogu uz pisanje: "Dobro ga upamtite. Mislim isto što i većina, počeo je. Ovaj odvratni gmaz je prvi počeo. Ali, bez PUBLIKE (mnogih od vas koji 24/7 raspirujete mržnju i nasilje) sve to ovom dečku ne bi bilo neizdrživo. I ne bi se ubio da ga nakog ovakvih gadova PUBLIKA nije dokusurila."

Njegova kolegica sa estrade, Marija Šerifović je ostavila možda i najglasniju poruku povodom Dulićevog samoubistva. Muzičarka je samo napisala: "Nema vise ljudi. Samo zveri" uz znak slomljenog srca.

Podsjećamo, Veljko Trišić (44) radnik benzinske pumpe i Dražen Kudra (30) iz Laktaša uhapšeni su zbog snimka na kojem se nalazi Mladen Dulić, saznale su "Nezavisne".

Motiv samoubistva nije poznat, ali šokirani korisnici društvenih mreža zahtijevaju da se ovaj slučaj u potpunosti istraži.