.On je napomenuo da nije lijepo pričati loše o drugima, ali treba podsjetiti građane da ti koji obećavaju nisu neki novi, već oni koji su Republiku već vodili i to loše, a ta vremena karakteriše loša bezbjednosna situacija i po imovinu i po građane.

Ćorić je ukazao da je danas, kada je SNSD na vlasti, situacija potpuno drugačija - Srpska je sigurna i stabilna, nezavisna od Međunarodnog monetarnog fonda, radi i gradi sa svojim prijateljima, realizuje projekte u svim oblastima, poput navodnjavanja u poljoprivredi.

„Mi svoju Republiku imamo 30 godina i mislim da smo je dobro izgradili i uredili. Danas je sve u okviru zakona, podsticaji i premije se isplaćuju u okviru pravilnika. Treba da vjerujemo u našu državu, jer ako ne budemovjerovali, nećemo je još dugo zadržati niti imati. Bošnjaci imaju samo jedan cilj, koji se temelji na `Islamskoj deklaraciji`, a odnosi se na izgradnju unitarne BiH“, upozorio je Ćorić i istakao da Srbi ne traže ništa mimo Ustava BiH i Dejtonskog sporazuma, ali ne mogu da dozvole prenos nadležnosti na nivo BiH.

On je napomenuo da je ovo završni miting SNSD-a u Bijeljini i ukazao mještanima da je važno da ova opcija pobijedi, kako bi radila u interesu svojih građana – za boljitak svih i očuvanje tradicionalnih vrijednosti.

„Najveće bogatstvo koje iza sebe može ostaviti iza sebe su djeca, ne ni kuća, ni štala, ni dulum zemlje. Vratimo se svojim tradicijama, pustimo zapadne vrijednosti. Hoćemo da slavimo krsnu slavu i njegujemo svoje običaje. Hoćemo da ostavimo bolju budućnost za našu djecu. Izađite u nedjelju na izbore i glasajte za takvu Republiku Srpsku“, poručio je Ćorić.

Ćorić je rekao da večerašnja tribina u Crnjelovu nije politički skup SNSD-a, budući da je on davno prestao biti stranka i prerastao u pokret. 

„Mi okupljamo sve one ljude koji su patriotski orijentisani prema Republici Srpskoj. Naša ideja je da jednog dana budemo svi jedinstveni u Narodnoj skupštini, kao i u gradskoj skupštini u Bijeljini“, rekao je Ćorić i izrazio zadovoljstvo što na tribini u Crnjelovu vidi i one koji nisu simpatizeri SNSD-a.

Ćorić je istakao da je prošlo vrijeme nekih podjela, te napomenuo da ljudi koji su patriotski orijentisani treba da budu na istoj strani. 

„Stalno ih pozivamo na zajednički nastup u Banjaluci i Sarajevu, zajedno smo jači. Srećom, kako koji izbori prolaze, sve nas je više na patriotskoj strani“, rekao je Ćorić i pozvao građane da na izborima glasaju za SNSD-ove kandidate za inokosne funkcije – Željku Cvijanović i Milorada Dodika, kao i kandidate ove stranke na obje liste.