Podsjećamo, Vasiljević je više puta hapšen, a javnost je poznat kao bivši momak Saške Kovačević, poznate kao Fatalna Saška iz Modriče, a koji je zajedno sa njim ucjenjivao fratra eksplicitnim snimcima.

Kako navode iz policije S.S. i D.H. postoji sumnja da su kao saizvršioci u toku noći 26. na 27. jun ove godine, došli na parking u ulici Cara Dušana u Doboju gdje je bio parkiran citroen kojeg je koristio A.V.

"Posuli su ga zapaljivom tečnošću nakon čega su isti zapalila. Tom prilikom je i oštećen  opel korsa od S.K. koji se nalazio parkiran u neposrednoj blizini", navode iz Policijske uprave Dooboj.

Dodaju da je za L.S. utvrđeno da postoji sumnja da je S.S. i D.H. pomogla u izvršenju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti jer im je omogućila da neposredno prije i poslije izvršenja pomenutog djela koriste stan koji se nalazi u blizini lica mjesta, a koje je isto prethodno iznajmilo od drugog lica.

Ovom prilikom je vlasniku citroen pričinjena materijalna šteta od oko 12.000 KM, a vlasniku opel korse oko 700 KM.

"L.S. je 8. jula određen pritvor do 30 dana, a S.S. i D.H. su 12. jula uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj", navode iz policije.