Na dnevnom redu ove sjednice naći će se Prijedlog zakona o platama zaposlenih lica u javnim ustanovama u oblasti zdravstva Republike Srpske - po hitnom postupku, Prijedlog zakona o platama zaposlenih u javnim službama Republike Srpske -  po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u oblasti visokog obrazovanja i studentskog standarda Republike Srpske -  po hitnom postupku.

Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima u Republici Srpskoj - po hitnom postupku.

Na dnevnom redu je i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o platama zaposlenih u oblasti kulture Republike Srpske - po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u organima uprave Republike Srpske - po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske - po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u institucijama pravosuđa Republike Srpske - po hitnom postupku i Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o dugoročnom zaduživanju Republike Srpske za 2022. godinu. Na dnevnom redu redovne sjednice se nalazi još devet tačaka.