Ljubav između Goce i Raše traje već 11 godina, a vezu su ozvaničili nakon četiri godine zabavljenja. Komšije kažu da su zaljubljeni kao da su juče otpočeli vezu i da je Raša sasvim sigurno spreman za ulogu roditelja.

"Divne komšije, mnogo su ljubazni oboje i Lena je jedno vaspitano dete. Za razliku od njenih vršnjaka, ponaša se pristojno, normalno oblači, a nije ni čudo pored takva dva roditelja koja drže do pravih vrednosti. Jedva čekamo da dobiju dete! Nećete naići na osobu koja će vam reći nešto ružno za nju i njenu porodicu, to je jedina prava istina", izjavila je komšinica.

Komšinica je dodala i da joj je drago što se Goca spasila od Ivana Marinkovića.

"Drago mi je da se spasla od onog Ivana Marinkovića, bar je iz tog braka dobila najveći poklon. Tužno je što taj čovek ne želi nikakav kontakt sa svojom kćerkom, ali sreća pa dete ne pati za njim. Biološki otac ne znači nužno roditelj, njen pravi tata jeste Raša uz kojeg je odrasla i koji se brine o njoj", rekla je jedna starija gospođa, koja je ipak željela da ostane anonimna.

"Drago nam je što nisu odustali od vantelesne oplodnje, iako je prošlo toliko vremena. Njih dvoje su toliko divni zajedno, da je greota da nemaju zajedničko dete. Raša obožava Lenu i ona njega, to se da primetiti, a i pročitamo to i u Gocinim intervjuima. Ne sumnjamo da bi bio sjajan otac, spreman je za tu ulogu", rekao je bračni par.

Komšije dodaju i da je Goca procvjetala uz Rašu.

"Njih dvoje su zaljubljeni do ušiju kao da su juče počeli da zabavljaju. Vidi se na čoveku kakvom energijom zrači, a ona je druga osoba otkako više nije u braku sa Ivanom. Taj čovek ne zaslužuje ni takvu ženu, ni dete, treba da ga je stid. Drago mi je što je ona pronašla sreću kraj Raše jer je takav muškarac bio potreban njoj i Leni."

Iako Goca često izgleda prepotentno i namrgođeno, ona je zapravo čista suprotnost toga kada se kamere ugase, što kažu njene komšije, koji je znaju samo kao izuzetno ljubaznu i nasmijanu osobu.

"Svi koji me pitaju za nju ne mogu da veruju da je potpuno drugačija od onoga kako se prikazuje na televiziji. Uvek je nasmejana i prijatna, daleko od toga da je prepotentna, vidi se da žena ima svoj stav, ali ne i da gleda ljude ispod oka jer je poznata ličnost. Svaki put mi ulepša dan osmehom i srdačnim pozdravom, kao i njena ćerka Lena i muž Raša", rekao je stariji gospodin, a na pitanje o vantjelesnoj oplodnji koju Goca planira košije su izjavile:

"Često je zaustave žene koje prolaze kroz istu pa pitaju za savet. Sa druge strane babe iz kraja je zaustave pa savetuju šta treba da radi, gde da ide...Ma luda kuća. Ali ona ih sasluša, nasmeju je ako ništa drugo. Ja da sam na njenom mestu, često bih pobegla da ne slušam to", kroz osmijeh kaže komšinica Milena za Kurir.

(Telegraf.rs)