Činjenica da se radi o lokaciji u strogom centru grada, na 30-tak metara od zgrade Gradske uprave, svjedoči da Pokret okupljen oko Nebojše Vukanovića u Bijeljini ima velike ambicije na predstojećim Opštim izborima u BiH koji se održavaju u oktobru mjesecu. Tim povodom kontaktirali smo Miloša Trifkovića koji obavlja funkciju povjerenika GO "Liste za pravdu i red" u Bijeljini.

-Sa zadovoljstvom mogu potvrditi da je Lista za pravdu i red u Bijeljini počela sa aktivnostima prije mjesec dana..Otvaranje kancelarije samo je jedna u nizu djelatnosti koje nas očekuju u narednom periodu. Cilj je da se približimo svakoj osobi u našem gradu, koja želi promjene u Republici Srpskoj. Ništa ne krijemo, nego slijedeći politiku predsjednika Nebojše Vukanovića, pokušaćemo da osvojimo jedan mandat u Narodnoj Skupštini Republike Srpske. Cijenim da u našim redovima ima dovoljno poštenih i kvalitetnih ljudi koji će svakom čovjeku znati da predstave ciljeve i programska načela "Liste za pravdu i red" -rekao je Trifković.

BijeljinaLive: Kada je zvanično otvaranje prostorija?

-U subotu 20.05. u večernjim časovima ćemo zvanično otvoriti prostorije. O tačnom terminu ćemo naknadno informisati javnost. Otvaranju će prisustvovati i predsjednik Nebojša Vukanović. Dakle biće to odlična prilika da svi simpatizeri "Liste za pravdu i red" i oni koji imaju želju da pristupe našem pokretu, razmjene svoje ideje i mišljenje sa gosp.Vukanovićem -završio je povjerenik GO Bijeljina Miloš Trifković.