Interesantno, srpski trener neće sa ostatkom ekipe putovati u Veneciju, nego će sutra ujutro u ličnoj režiji automobilom krenuti iz Bolonje ka stadionu Pjerluiđi Penco.Razlog je činjenica da još nije u optimalnom zdravstvenom stanju.

Ipak danas je već pustio poneki osmjeh: „Od kada sam se vratio u bolnicu, cilj mi je bio da se što prije vratim u normalu. Kada sam se poslije više od trideset dana ponovo našao na terenu, bilo je prelijepo, ali to su emocije koje sam nažalost već doživeo. Zdravlje te tjera da uživaš u životu ali bolest te tjera da dobro razumiješ njegov smisao i posle dužeg vremena te čak i šetnja preporodi. Moram reći da je ovoga puta bilo psihički teže jer sam zbog Covida morao da budem sam sve vrijeme. Viđao sam suprugu samo tri sata dnevno. Teško je biti sam, mnogo sam patio. Porodica mi je zahvaljujući tehnologiji dala snagu, govorim o svojoj krvnoj porodici ali i o svojim igračima koji su mi pomogli da što prije prođe vrijeme koje se činilo beskonačnim. Koristim ovu priliku da se zahvalim timu, klubu, osoblju, doktorima i medicinskim sestrama koji su mi oduvijek bili blizu."-rekao je Siniša Mihajlović.

Na kraju se čak našalio... kada prestanem da budem trener biću turistički vodič u bolnici Sant Orsola. Bilo je loše, ali ja sam ovde i to je ono što se računa."