Ona je objavila uspomene sa ocem i prisjetila se djetinjstva, a njoj, kao i ostalim članovima porodice, teško pada zdravstveno stanje slavnog glumca.

Inače, juče je porodica Brusa Vilisa saopštila da se slavni glumac povlači iz Holivuda, jer mu je nedavno dijagnostikovana afazija, bolest uzrokovana oštećenjem mozga.

"Brusovim nevjerovatnim fanovima, kao porodica, željeli smo da podijelimo da naš voljeni Brus ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat ovoga i uz mnogo obzira, Brus se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je zaista izazovno vrijeme za našu porodicu i veoma smo zahvalni na vašoj ljubavi, saosjećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna porodična jedinica, i željeli smo da privučemo njegove fanove jer znamo koliko vam on znači, kao i vi njemu", dodali su tada u saopštenju.

Afazija je stečeni poremećaj govora ili jezika koji nastaje kao posljedica moždanog oštećenja. Afazija je neurolingvistički deficit koji nastaje nakon neurološkog oboljenja, prenosi Telegraf.