Marija važi za šarmantu ženu, međutim, uprkos tome nije joj do sada pošlo za rukom da ijednu romansu sačuva. O razlozima za to ona je svojevremeno govorila.

Šerifovićeva je priznala da je do kraha veza najčešće dovodilo to što partnerima nije bila vjerna, isto tako otkrila je da se događalo da i nju prevare, sa čim se teško nosila.

"Čak i previše su me varali. Pakleno sam se teško borila sa tim. Grozna je izdaja te vrste. Sve više shvatam da je poenta biti u harmoniji sa voljenom osobom. Ostalo može da se kupi. Igrice koje izazivaju ljubomoru s godinama su mi sve manje simpatične. Posesivna sam osoba, u tim situacijama umem da reagujem burno i nimalo prijatno", ispričala je ona svojevremeno za "Stori".

Podsjetimo, Marija je u nedavnom intervju koji je dala za TelegrafJETSET otkrila da je nju veoma teško osvojiti i da je svaki pokušaj unaprijed osuđen na propast.

"Još nisam doživela da mene neko osvaja! Da uopšte krene u taj pohod. Za početak to deluje veoma teško, da ne kažem neosvojivo", rekla je Marija.