Zvezdu je prethodnih dana "potresla" priča o sukobu trenera Stankovića i kapitena MIlana Borjana poslije remija protiv Radnika, opet se spominjao Stankovićev odlazak, a Borjan je zvanično najavio da želi da ode iz kluba.

"Normalno je da do toga dođe i u našem klubu i to se desilo prošlog ponedeljka u našoj svlačionici posle utakmice, ali mi to doživljavamo na pozitivan zvezdaški način, kao reakciju na dva izgubljena boda što niko nije ocekivao. I taj događaj je pokazatelj velike želje da Zvezda pobedi svaku utakmicu i da gubitak bodova nikoga u klubu ne ostavlja ravnodušnim. Mi smo Crvena zvezda i naravno da nam teško pada svaki pa i najmanji neuspeh", izjavio je Terzić.

Crvena zvezda je veća od svakog pojedinca, interes kluba je iznad bilo čijeg ličnog interesa i time ćemo se voditi kod donošenja svake odluke.

"Mi ćemo i iz ove situacije, kao mnogo puta ranije, izaći još jači, sa samo jednim ciljem - da Crvena zvezda bude najbolja. Našem treneru Dejanu Stankoviću, kapitenu Borjanu i svim ostalim igračima i trenerima želimo da se dobro odmore posle uspešne godine, da provedu novogodišnje i Božićne praznike sa svojim najmilijima i da spremni i jedinstveni krenemo u pripreme za osvajanje pete uzastopne šampionske titule", poručio je Terzić.