Ništa ne bi bilo neobično da Cvijetinović nije jedan od najpoznatijih prevaranta na ovim prostorima s obzirom da je hapšen u Srbiji i Republici Sprskoj.

Cvijetinović, široj javnosti poznat kao "Pero Maljutka" od 2006. godine lažno se predstavljao kao Milorad Dodik i Rajko Ubiparip, tadašnji ministar industrije, energetike i rudarstva i od biznismena i poznatih ličnosti u Srbiji, Srpskoj pa i Hrvatskoj izvlačio novac. 

U Vladi Republike Srpske na ovaj skandal odgovoraju da im je žao što je Cvijetinović prisustvovao sastanku i zasjenio i umanjio njegov značaj. 

Kako kažu Vlada Republike Srpske i premijer Višković se sa dužnim poštovanjem odnose prema svim organizacjama poštujući njihov doprinos i žrtvu koju su dali za stvaranje Republike Srpske. Takođe, naglašavaju da je premijer na zahtjev ovog Udruženja, pomogao njegov rad, a da su zahvalnicom htjeli da mu odaju priznanje. 

"Premijer je dao svoju podršku, zbog čega su članovi porodica Pantelić i Mauzer htjeli da mu se zahvale na pomoći koju je pružio ovom Udruženju", rekli su nam u Vladi Republike Srpske.  

Inače, Pero Maljutka je 2009. godine uhapšen u akciji novosadske kriminalističke policije zbog sumnje da je počinio nekoliko prava u BiH, Hrvatskoj i Srbiji. Predstavljajući se kao Dodik, "sklapao je poslove" sa raznim privredncima i preduzećima u zemlji i inostranstvu, a za njim je bila raspisana i centralna potjernica u Republici Srpskoj.  U tom periodu za njim su tragale gotovo sve policije u regionu, a uhapšen je u koordinisanoj akciji beogradske i novosadske policije. 

Iz Vlade Republike Srpske saopšteno je i da je tokom sastanka sa predstavnicima udruženja, koje okuplja više od 3.000 članova, Višković se zahvalio na priznanju, ističući da su "Panteri", na čelu sa njihovim komandantima Branku Pantelić Panteru i Ljubiši Saviću Mauzeru dali nemjerljiv doprinos odbrani Majevice i Semberije tokom proteklog, Odbrambeno-otadžbinskog rata. 

Predsjednik Vlade naglasio je da je dužnost i obaveza Vlade RS da baštini kulturu sjećanja na slavni, ratni put "Pantera", ali i brojnih drugih jedinica Vojske RS koje su sačuvale srpski narod i RSrpsku.

Tokom sastanka Cvijetinović se zahvalio Vladi Republike Srpske na pruženoj pomoć udruženju za dostojanstveno obilježavanje memorijala u rejonu Panjika na Majevici, na mjestu gdje je prvi komandant jedinice Branko Pantelić Panter izgubio život u septembru 1992. godine.

Takođe je zahvalio i na projektima za samozapošljavanje veterana ove jedinice, koji su, zahvaljujući programu pomoći demobilisani borcima, pokrenuli sopstveni posao i osigurali svoju egzistencij, navode iz Vlade RS.   

Sastanku su prisustvovali i Branka Pantelić, supruga prvog komandanta "Pantera" i njegov unuk Viktor, kao i Aleksandar Savić, sin Ljubiše Savića Mauzera.