Autor muzike, aranžer i producent kompozicije je Darko Dimitrov, a tekst potpisuje Vladimir Danilović, koji je za Lenu već pisao njene poznate pjesme.

Ovaj muzički trojac i ovoga puta je iznenadio atraktivnim ritmom, melodijom i pričom koja očekuje nastavak na internacionalnoj sceni, kao duet uz jednog poznatog turskog izvođača, čije se ime za sada krije.

Singl "Beograde" inspirisan je ljubavnom pričom dvoje stranaca, a Lena kaže da je ovo za nju posebno važna pjesma jer je kao neko ko je rođen u Beogradu oduvijek željela da ima pjesmu posvećenu rodnom gradu.

Tokom pandemije Lena je objavila još singlova, a jedna je i nedavno puštena numera uz video-spot "Udahni" kao kolektivna pjesma, gdje pored nje učestvuju i Ivana Peters (Negative), Marko Louis, Igor Simić i muzičarka Yanx.

Osim te pjesme, Lena je objavila i singl "Crni leptir" prije četiri mjeseca, a prije pandemije snimila je zapaženi duet "Kraj" sa Markom Luisom.

Za vrijeme kovida-19 održala je i dva rasprodata koncerta u pozorištu Zvezdara teatar u novembru 2020, a tokom aktuelne godine publika će je gledati u novom filmu njenog oca Dušana Kovačevića - "Nije loše biti čovek".