Neki od njih su spremni da svoje fantazije podijele sa partnerima, dok će drugi ipak zadržate maštanja samo za sebe. 

Šta vaš horoskopski znak kaže o vašim pretenzijama u krevetu?   Ovan

Ovnovi nemaju ništa protiv da ih neko posmatra za vrijeme seksualnog čina. Naprotiv, ništa ih više ne uzbuđuje od swingerajske zabave.

Bik

Bikovi žele doživljaje za sva čula! Vrući vosak svijeća, analne igračke, čulne igre s čokoladom ili medom – kod Bikova slobodno može i prljavo!

Blizanci

Pošto su pravi majstori komunikacije, blizanci vole kad se priča u krevetu. Ni jedan horoskopski znak ne vlada umjetnošću "prljavog govora" bolje od blizanaca.

Rak

Oni su nadareni glumci i vole da u krevetu igraju igrice s ulogama. Vrlo su maštoviti i uvijek su spremni da pokušaju nešto novo.

Lav

Lavovi vole seks na otvorenom. Stalni osjećaj neizvjesnosti i straha hoće li biti uhvaćeni za vrijeme seksa ih mnogo pali. S njima uvek morate biti spremni na kocku.

Djevica

U realnom životu osoba rođena u znaku djevice je uvek ljubazna, dobro organizovana i perfekcionistički nastrojena. Međutim, djevice u krevetu vole da se opuste i da budu u podređenoj ulozi.

Vaga

Vage vole estetiku. Nema ništa što će jednu vagu uzbuditi više od maštovitog seksi kostima. Zaista, mašta kod njih nema granice kad je riječ o donjem rublju.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak prilično je dominantan u realnom životu. On tu dominaciju želi da prenese i na seksualni život. Škorpije vole grubost, pa su otvoreni i za sadomazohističke igre.

Strijelac

Strelcima su važne promjene i raznolikost. Svejedno da li je u pitanju seks u kuhinji, na tepihu ili u šumi – oni jednostavno žele sve da isprobaju, piše Miss7.24sata.hr

Jarac

Jarčevima je u postelji sve dopušteno, spremni su da se prepuste mašti u potpunosti. Takođe vole da se snimaju za vreme seksa.

Vodolija

Vodolije su jako radoznale i fasciniraju ih su seksualne igračke svih vrsta. Spremni su da vrlo brzo nauče da rukuju njima kao pravi majstori.

Ribe

Ribe imaju jedan poseban fetiš, a to su stopala. Osobe rođena u znaku ribe rado će lickati i grickati nožne prste svojom partneru. Njihova kreativnost i maštovitost čini ih idealnima kada je u pitanju igranje različitih uloga.