U ovoj knjizi Sinatrin bivši menadžer i blizak prijatelj, Toni Opedisano tvrdi:

"Frenk je verovao da je ubijena i nikada to nije prebolio."

Merilin Monro je pronađena mrtva u avgustu 1962. godine, a uzrok smrti navodno je bilo slučajno predoziranje. Međutim u novoj knjizi piše da je Sinatra vjerovao da je njena smrt povezana s njenom vezom s predsjednikom Džonom F. Kenedijem i njegovim bratom Bobijem.

Merilin Monro je neposredno pred smrt boravila u loži "Cal Neva" koja je u vlasništvu Franka Sinatre, a u knjizi između ostalog piše da je u loži bila sa svojim bivšim suprugom, bejzbol zvijezdom Džoom Dimađom. Kako piše "The Independent", Merilin Monro je trebalo da bude i domaćin konferencije za štampu u hotelu na kojoj je trebalo da objavi svoje pomirenje sa Dimađom. Ali, Merilin Monro umrla je pijre održavanja zakazane pres konferencije, nakon čega je Sinatra zaključio da je sigurno bila ubijena zbog straha da na toj konferenciji ne iznese svoje veze sa braćom Kenedi, navodi Headliner.

"Frenk je vjerovao da bi Merilin živjela još dugo da konferencija za štampu nije bila najavljena", ispričao je njegov menadžer Toni Opedisano. U knjizi se navodi i da je Sinatri nepoznati izvor rekao da su u njenu smrt umešani ili mafija ili braća Kenedi.

Merilin Monro je u trenutku smrti imala 36 godina.

Izvor B92