Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Prijepolje gdje trenutno, o izgradnji lokalnih puteva, razgovara sa mještanima. Vučić se zahvalio Prijepoljcima na dobrodošlici i rekao da će odgovoriti na sva njihova pitanja.

U toku razgovora, jedan mještanin je zamolio predsjednika da mu obezbjedi stalni posao, a on ga je utješio i izašao mu u susret.

– Živim sam, siromah sam. Želim stalni posao. Nemam nikoga, nemam roditelja. Molim vas pomozite mi – rekao je mještanin.

– Neću da opterećujemo opštinu i komunalna preduzeća da ne mogu da isplaćuju sve obaveze. 500.000 imate dugove u Prijepolju, je l’ tako? – upitao je predsjednik predstavnike firme u kojoj mještanin koji je zamolio za pomoć trenutno radi na određeno vrijeme i dodao: – Ako mi obezbjedimo da sve dospjele obaveze platite, možete li jednog radnika da zaposlite za stalno? Može. Drago mi je što sam malo pomogao – istakao je Vučić.

– Hvala Vam predsjedniče – zahvalio se mještanin.

Vučić će se najpre u Prijepolju sastati s poljoprivrednim proizvođačima, a zatim sa predsjednicima opština Prijepolje, Priboj, Nova Varoš i Sjenica.

U Priboju je predviđeno otvaranje hotela Terme 36.6, a zatim fabrike AFT.