Kako su naveli, repertoar za mjesec novembar je izmijenjen i svi zainteresovani ga mogu pogledati na zvaničnoj internet prezentaciji Pozorišta.

Ulaznice koje su kupljene za predstavu "Derviš i smrt" za subotu 31. oktobar, mogu se iskoristiti za istu predstavu isključivo za termin u subotu 14. novembra. Ulaznice koje su kupljene za predstavu "Derviš i smrt" za ponedjeljak 2. novembar, mogu se iskoristiti za istu predstavu, isključivo za izvođenje koje je na rasporedu u ponedjeljak 16. novembra. Ulaznice koje su kupljene za predstavu "Derviš i smrt" za utorak 3. novembar, mogu se iskoristiti za istu predstavu isključivo za termin u utorak 17. novembra.

"U slučaju da nekome ne odgovaraju novi termini predstave 'Derviš i smrt', ulaznice se mogu vratiti na blagajni Pozorišta do petka 13. novembra. Blagajna NPRS počinje sa radom u srijedu 11. novembra u vremenu od 14 do 20 časova. Radno vrijeme blagajne subotom ostaje nepromijenjeno, od 17 do 20 časova. Informacije i rezervacije su moguće na besplatan broj blagajne: 080 05 07 08 i putem aplikacije BL teatar", saopšteno je iz Narodnog pozorišta.

Narodno pozorište je 31. oktobra objavilo da obustavlja aktivnosti zbog pogoršane epidemiološke situacije.